Блогови од нашите експерти

image
август 29, 2023

Како што почнува да се развива угостителскиот свет, QR-базираните системи за нарачки стануваат новата норма. Тие нудат уникатен спој на модерна технологија, економичност и еколошки […]

image
август 23, 2023

Навигацијата низ предизвиците во ресторанската индустрија, особено со тековниот недостиг на работна сила, бара иновативен пристап. Како резултат на тоа, рестораните бараат решенија, а QR-базираниот […]

image
август 18, 2023

Искористи ја моќта на QR менито интегриран во нашиот cloud-базиран ПОС систем Во денешното дигитално доба, технологијата продолжува да го трансформира начинот на кој работиме.Со […]

image
август 15, 2023

Во денешниот брз дигитален свет, бизнисите треба да бидат во тек со најновите достигнувања за да останат релевантни и конкурентни. Угостителската индустрија не е исклучок […]

image
февруари 28, 2023

Our Ecash Software is very well received at the EuroShop 2023. Talks with interesting parties from all corners of the world. There are even parties […]

image
февруари 23, 2023

Софтверот Ecash ги исполнува барањата на KassenSichV. Фискали е лидер на пазарот за сертифициран облак TSE за Германија. Затоа, со задоволство можеме да објавиме дека […]

image
февруари 22, 2023

A handheld order terminal and an pay-terminal in one, that’s the future. Already made possible through acollaboration between Ecash Software and CM.COM. Both parties have […]

image
февруари 16, 2023

Со нетрпение очекуваме да се сретнеме со посетителите на EuroShop 2023. Ecash софтверот B.V. е подготвен за вас на штандот во Сала 07 Штанд бр. […]

image
февруари 15, 2023

After 3 years of waiting, the time has finally come! We enjoyed a successful horecava edition. Nice tomeet and inspire our existing relations again. In […]