POS софтвер кој расте заедно со вас.

Нашето моќно решение ќе ви овозможи да го остварите максимумот од вашиот ресторант.

ecash-pos

Целосна POS платформа во облак
за лесно водење на вашиот ресторант.

Софистицирано софтверско решение кое ја има победничката формула за успех.

  • check-iconПреземете ја контролата врз вашите нарачки и плаќања.
  • check-iconПрифаќаме секаков тип на плаќање.
  • check-iconИспратете ги нарачките директно до вашата кујна.
  • check-iconПрилагодете го приказот на маси да соодветсвува на вашиот ресторан, зголемувајќи ја ефикасноста.
  • Бидете во тек со вашите залихи во секој момент.
  • check-iconДобивајте увид од работата во вашиот ресторан преку детални извештаи.
  • check-iconВодете точна и прецизна евиденција на вашите финансиски трансакции преку сметководствен дневник.
  • check-iconМенаџирајте ги работните часови на вашите вработени преку системот за евиденција.
ecash-all-in-one
ecash-any-devices

Било кој уред, Насекаде

Со Ecash апликацијата, моќта да одлучите како ќе ја користите е целосно во ваши раце. Апликацијата е дизајнирана да работи беспрекорно на повеќе уреди, без разлика дали станува збор за Windows или Mac оперативен систем, таблет или паметен телефон. Можете да имате комбинација од уреди и да имате повеќе корисници поврзани со вашите податоци преку облакот. Ова ниво флексибилност ви овоможува беспрекорна работа во вашиот ресторант.

ecash-video-animation

Добре дојдовте во нашиот нов свет на беспрекорно управување и задоволни клиенти.

Интеграција со популарниот софтвер.

Нашиот Ecash софтвер беспрекорно се интегрира со некои од најпопуларните деловни алатки на пазарот, овозможувајќи ви да создадете целосно моќно решение кое ги задоволува сите ваши деловни потреби. Интеграција со алатки како CRM, системи за резервација, системи за плаќање, услуги за испорака, сметководствен софтвер итн. Со користење на нашиот софтвер, централизирајте ги сите ваши бизнис процеси и елиминирајте ја потребата од користење на повеќебројни алатки.

ecash-integration-partners

Најнови вести


август 29, 2023

Како што почнува да се развива угостителскиот свет, QR-базираните системи за нарачки стануваат новата норма. Тие нудат уникатен спој на модерна технологија, економичност и еколошки […]


август 23, 2023

Навигацијата низ предизвиците во ресторанската индустрија, особено со тековниот недостиг на работна сила, бара иновативен пристап. Како резултат на тоа, рестораните бараат решенија, а QR-базираниот […]


август 18, 2023

Искористи ја моќта на QR менито интегриран во нашиот cloud-базиран ПОС систем Во денешното дигитално доба, технологијата продолжува да го трансформира начинот на кој работиме.Со […]

Подигнете го вашиот бизнис на сосема ново ниво.
И пошироко.

arrow-icon