image
февруари 16, 2023

Со нетрпение очекуваме да се сретнеме со посетителите на EuroShop 2023. Ecash софтверот B.V. е подготвен за вас на штандот во Сала 07 Штанд бр. 70B13.

Софтверот Ecash е бренд во областа на сигурни системи за плаќање угостителство во Холандија повеќе од 22 години. Со нашиот нов софтвер ќе ги прошириме нашите хоризонти.

Ако сте добавувач на софтверски решенија за угостителство или ако барате можности во оваа област, би сакале да ве запознаеме. Закажете состанок преку tonny@ecashcloud.com или посетете не спонтано.