Небото можеби е лимит. Но затоа ние
го имаме облакот.

Нашиот ПОС систем кој е базиран на облак (cloud-based) ви нуди нов иновативен начин за менаџирање на вашите дневни обврски.

пос-продукт
пос и принтер

ПОС систем

Нашиот ПОС софтвер го подобрува искуството на клиентите со тоа што овозможува брза и безбедна обработка на плаќањата.Примајте и обработувајте нарачки од повеќе модули со голема едноставност и лесно управувајте со вашите залихи и следете ги податоците за продажба.

 • чек-икона Обезбедете ги гостите со врвно искуство преку користење на нашата беcконтактна технологија.
 • чек-икона Современ дизајн.
 • чек-икона Можност за бесконтактно нарачување за зголемување на безбедноста на вашите гости.
 • Можност за онлајн нарачки за беспрекорно искуство и надвор од ресторанот.
 • чек-икона Во Ecash софтверот е вклучена и основна лиценца.

Целосна POS платформа во облак за лесно водење на вашиот ресторант.

Преку лесен за користење интерфејс, заедно со индустриски хардвер Ecash е совршеното решение за сите ваши ресторантски потреби.

пос-артикал

Артикли

пос-мени

Мениа

пос-план-на-маси

План на маси

пос-корисници

POS Корисници

пос-уреди

POS Уреди

магацини

Магацини

коминтенти

Коминтенти

пос-извештаи

Извештаи

сметководствен-дневник

Сметководствен дневник

фактури

Фактури

трансакции

Трансакции

пос-синхронизација

Синхронизација

пос-извештаи

Извештаи

Извештаите даваат прецизен увид во финансиското работење на објектот. Со нивна анализа се воочуваат трендовите кои овозможуваат унапредување и оптимизација на работните продукти и понуди.

 • чек-икона Лесен за користење и интуитивен модул.
 • чек-икона Изградете сопствени извештаи.
 • чек-икона Пристапете и анализирајте ги клучните податоци.
 • чек-икона Идентификувајте ги потенцијалните бизнис можности.
 • чек-икона Носете подобро информирани одлуки.

Сметководствен дневник

Водете евиденција за вашиот дневен промет со помош на нашиот сметководствен дневник. Поврзете се со вашиот сметководствен софтвер едноставно и брзо.

 • чек-икона Сигурна и доверлива платформа.
 • чек-икона Следете ја секоја продажба и секое плаќање.
 • чек-пос-икона Лесно пристаплив и секогаш на дофат.
 • чек-пос-икона Уживајте во целосна финансиска видливост и контрола.
 • чек-пос-икона Оптимизирајте ја вашата бизнис идеја.

Фактури

Нашиот модул за фактурирање ви овозможува брзо и лесно генерирање на фактури без никакви непријатности. Со само неколку кликови, можете да го поедноставите вашиот процесот на фактурирањеи и не само што заштедува време туку и ги намалувате шансите за грешки.

 • Брзо и лесно издавање на фактури.
 • Едноставен интерфејс за користење.
 • Целосно приспособлив за да одговара на вашите потреби.
 • Автоматско пополнување на информации.
 • Намалени грешки при наплата.

Магацини

Нашиот систем ги оддржува работите беспрекорни, а залихите полни, со тоа што добивате секогаш известување кога е потребно дополнување на залихи.

 • Лесно и едноставно управување со вашиот магацин.
 • Следете ги вашите продукти.
 • Добивајте известување доколку е потребно набавување на залихи.
 • Добијте вредни информации за вашиот инвентар.
 • Предвидете ги идните потреби.
пос-онлајн-нарачка

Онлајн нарачки (QR Order)

Бидете чекор пред сите со помош на нашиот иновативен QR систем кој дозволува безбеден и удобен начин на вашите клиенти сами да ги направат своите нарачки од сопствените мобилни уреди.

 • чек-пос-икона Интегрирано QR решение кое нуди бесконтактно плаќање и обработка на нарачки.
 • чек-пос-икона Лесен за користење кој е од корист за вашите вработени и за вашите клиенти.
 • чек-пос-икона Безбедно процесирање на нарачки кое ги заштитува личните информации на вашите клиенти.
 • чек-пос-икона Олеснете го товарот на вашите вработени со тоа што ќе им дозволите на клиентите сами да направат нарачка.
 • чек-пос-икона Ефикасно и погодно решение за потрошувачите кое ќе ја зголеми лојалноста на клиентите.

Кујнски тикет систем (КТС)

Не пропуштајте ништо со нашиот обемен и паметен кујнски тикет систем (КТС). Добијте било каква нарачка од било кој уред во дел од секундата и подобрете го целокупното време на чекање и комуникација со вашата кујна.

 • чек-пос-икона Моќно и брзо решение за процесирање на сите ваши нарачки.
 • чек-пос-икона Интуитивен и лесен интерфејс за користење кој може да се прилагоди на вашите потреби.
 • чек-пос-икона Паметен и екстензивен систем кој нуди дата и аналитики.
 • чек-пос-икона Примајте нарачки од повеќе уреди во исто време.
 • чек-пос-икона Намалете го времето на чекање и зајакнете ја целокупната комуникација меѓу персоналот.
ктс